חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סלמון בגריל עם ירקות וקשיו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות. קל להכנה. brערכים קלוריים למנה: 400 קלוריות, 42.92 גרם חלבון, 15.81 גרם פחמימות, br 13.47 גרם שומן, 6.44 מ"ג ברזל.
פילה סלמון בגריל עם ירקות וקשיו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות. קל להכנה. brערכים קלוריים למנה: 400 קלוריות, 42.92 גרם חלבון, 15.81 גרם פחמימות, br 13.47 גרם שומן, 6.44 מ"ג ברזל.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי פילה סלמון
3 כפות שמן זית
ראש ברוקולי
2 זוקיני
צרור אספרגוס
100 גרם שעועית ירוקה
4 כפות אגוזי קשיו
1 שן שום, כתושה
1 כף דבש
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c. מניחים את הפילה על תבנית האפייה, מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור (180°c) לאפייה למשך 10 דקות. חותכים את הברוקולי לחתיכות קטנות ללא השורש ואת הזוקיני , לרצועות דקות. מקלפים את האספרגוס בקולפן.
חולטים את האספרגוס , הברוקולי והשעועית הירוקה, במים חמים עם חצי כפית מלח. כשהם מוכנים- מסננים את הירקות ומעבירים לכלי עם מי קרח כדי לעצור את הבישול.
מקפיצים את הירקות במחבת גדולה עם שמן זית ומוסיפים שום, דבש וקשיו. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מניחים את הירקות על צלחות הגשה ומעליהם את הסלמון ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: באדיבות דורות- מוצרי שום ותיבול
שתף את המתכון