חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפל ממולא אורז אגוזים חמוציות וכל"ט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפל ממולא אורז אגוזי מלך חמוציות או גרגירי רימון brכמובן ניתן למלא גם מנגולד ,כרוב,בצל ניתן להחליף את האורז בבורגול עבה או קינואה
פלפל ממולא אורז אגוזים חמוציות וכל"ט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפל ממולא אורז אגוזי מלך חמוציות או גרגירי רימון brכמובן ניתן למלא גם מנגולד ,כרוב,בצל ניתן להחליף את האורז בבורגול עבה או קינואה
הוראות הכנה
מרכיבים
11/4 כוס אורז שטוף ומושרה במים וכפית מלח, לכמה שעות
1 בצל גדול
5 פטריות פורטובלו
1/2 כוס אגוז מלך - קולים 2-4 דקות במחבת
1/2 כוס גרגרי רימון אדום
6. עשבי תיבול - פטרוזיליה, שמיר, כוסברה
7. מלח, פלפל
8. מעט שמן לתערובת, שמן לטיגון הפטריות
9. רוטב עגבניות (בהמשך)
אופן ההכנה
הכנה
א. אורז
- מרתיחים מים, מוסיפים מלח
- מסננים את האורז השרוי, מוסיפים לסיר
- מבשלים כ-10 דקות, צריך לכפות את הקצף
- לסנן ואפשר לשטוף.
(לבורגול יש רק לסנן מהמים לא לבשל)
ב. בצל ופטריות
- קוצצים בצל ומטגנים מעט במחבת
- מוסיפים פטריות קצוצות
- שומרים על להבה גבוהה, ומערבבים
- מתבלים במלח ובפלפל
ג. אגוזים ורימונים
- אגוזי מלך במחבת - קולים כמה דקות
- קוצצים את האגוזים
- רימון אדום - מפרידים את הגרעינים או דומדמניות או חמוציות
ד. עשבי תיבול
- פטרוזיליה, כוסברה, שמיר - כל אחד לפי טעמו
- שוטפים, קוצצים (לא חייבים דקדק)
ה. כל התערובת
- אורז בקערה
- מוסיפים את הפטריות לאחר צינון
- מערבבים פנימה את הירק
- מוסיפים אגוזים ורימון
- מערבבים הכל יחד
ו. פלפלים
- חותכים את ראש הפלפל
- מסלקים את הגרעינים והעורקים
- מנקים גם את המכסה מהגרעינים
- מפזרים מעט מלח, מניחים הפוך
ז. מילוי
- ממלאים את הפלפלים, לא לדחוס
- סוגרים במכסה
- עלי מנגולד - חולטים חצי דקה,
מניחים מעט תערובת בקצה, ומגלגלים
- בצל - חורצים פס על הצד
חותכים את קצה השורשים וקולפים
מבשלים 3-5 דקות במים
מקלפים שכבה כל פעם
ממלאים וסוגרים קצת
ח. ארגון בסיר
- מניחים מס' עלי מנגולד בסיר
- מפזרים את שאריות הבצל קצוצים גס
- בתחתית מארגנים את עלי המנגולד הממולאים
- עליהם את הבצל
- פלפלים מעל הכל
ט. במחבת מטגנים 1 כופסא רסק עם כפית מלח וחצי כפית סוכר ופלפל + חצי כוס מים רותחים
מסמיכם ושופכים לסיר מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי
י. מניחים צלחת על הממולאים למניעת בריחת המילוי ומבשלים - 45 דקות, בלהבה נמוכה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: רבקה
שתף את המתכון