חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ירקות ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה ירקות ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 ספגטי מבושל אל דנטה [ ללא רכות]
150 גרם פטריות שמפניון פרוסות
50 גרם חמאה
2 גזרים פרוסים דק לאורך
2 קישואים פרוסים דק לאורך [ עם קליפה ]
2 כוסות שמנת לבישול
רצועות קליפהמרבע לימון
מלח , פלפל שחור גרוס
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת
כף שמיר קצוץ
אופן ההכנה
מטגנים את הפטריות בחמאה מוצאים מהמחבת ומטגנים את הגזר והקישואים ומאדים מספר דקות
במחבת דולב מרתיחים את השמנת עם קליפת הלימוןעד לצמצום חצי מהכמות
מרחיקים את הקליפות מוסיפים את הפסטה המבושלת ואת תערובת הירקות והפטריות
מתבלים במלח ופלפל ומקפלים יחד
מקשטים בשמיר קצוץ אגוזים והגבינה ומגישים מיד
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: שף לאונרדו מ טורנאדו
שתף את המתכון