הוראות הכנה
מרכיבים
250 ספגטי מבושל אל דנטה [ ללא רכות]
150 גרם פטריות שמפניון פרוסות
50 גרם חמאה
2 גזרים פרוסים דק לאורך
2 קישואים פרוסים דק לאורך [ עם קליפה ]
2 כוסות שמנת לבישול
רצועות קליפהמרבע לימון
מלח , פלפל שחור גרוס
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת
כף שמיר קצוץ
אופן ההכנה
מטגנים את הפטריות בחמאה מוצאים מהמחבת ומטגנים את הגזר והקישואים ומאדים מספר דקות
במחבת דולב מרתיחים את השמנת עם קליפת הלימוןעד לצמצום חצי מהכמות
מרחיקים את הקליפות מוסיפים את הפסטה המבושלת ואת תערובת הירקות והפטריות
מתבלים במלח ופלפל ומקפלים יחד
מקשטים בשמיר קצוץ אגוזים והגבינה ומגישים מיד
בתאבון
מגיש:
מקור: שף לאונרדו מ טורנאדו
שתף את המתכון
