הוראות הכנה
מרכיבים
1/4כפית כורכום הנושאים
קורט מלח
1 חבילה 100 גר' חמאה
2 כפות שמן זית כתית
6 בצלים קטנים קצוצים
1/2 כפית זנגביל
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כוסברה טחונה
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית פתיתי צ 'ילי אדום
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית מלח ים
פלפל שחור גרוס עסה
250 גרם פסטת ביצים יבשה מסוג pappardelle
250 גר' אספרגוס, פרוס וטכעות דקות
רוויחת השמנת
1/2 כוס צנוברים קלויים וקצוצים
2 כפות נענע קצוצים גס
2 כפות פטרוזיליה קצוצה גס
אופן ההכנה
1.מניחים סיר גדול של מים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. בינתיים, מרסקים את הזעפרן והמלח לאבקה דקה. ומניחים בצד
2.רוויחת חמאה מתובלת: מניחים את החמאה בשמן זית במחבת ומבשלים שאלוט בעדינות במשך כ 10 דקות, או עד שהם מתרככים ומזהיבים קצת. מוסיפים את כל התבלינים, מלח, וקצת פלפל שחור טחון טרי, מורידים מהאש (שומרים על חם).
3.מוסיפים לסיר המים כפית מלח ומבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה, או עד אל דנטה.
4.כשלושים שניות לפני שהפסטה סיימה את הבישול, מוסיפים את האספרגוס.
5.מסננים ומחזירים את הפסטה ואת האספרגוס לסיר. מערבבים פנימה את המלח זעפרן ושאר התבלינים. יוצקים כמחצית מהחמאה על הפסטה, ומערבבים
6.מגישים את הפסטה בקערה גדולה, או על צלחות, מוסיפים מעל את יתרת החמאה ומפזרים מעל את הפטרוזיליה והנענע והצנוברים
מגיש:
מקור: https://www.101cookbooks.com/archives/pappardelle-with-spiced-butter-recipe.html
שתף את המתכון
