חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה פנה עם בשר טחון ופטריות ברוטב קוקוטחינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה פנה עם בשר טחון ופטריות ברוטב קוקוטחינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פסטה פנה או ריגטה ברילה
1/2 ק"ג בשר צוואר טלה קצוץ או טחון עבה מאוד
1 בצל קצוץ
1 כוס פטריות פורטבלה קצוצות
1 שן שום קצוצה
1 כף צנוברים קלויים
2 כפות שמן זית לטיגון
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית כמון
1כפית מחוקה מלח
לקוקוטחינה
1 קופסא מחית חלב קוקוס
1/4 כוס טחינה גולמית
1/2 שן שום כתושה
1/4 כף אבקת מרק
לעיטור ולטעם
1 כף שמן זית
6 עגבניות שרי מחורצות
6 עלי רוזמרין
1/2 שן שום פרוסה
אופן ההכנה
1. להכנת הפסטה לפי הרשום על גבי הקופסא
בסיר גדול מלא מים רותחים ומעט מלח מרתיחים את הפסטה כ 8 דקות
מסננים היטב במסננת ומוסיפים 2 כפות שמן זית ומערבבים היטב
2.להכנת הבשר הטחון
א. במחבת טפלון עם 2 כפות השמן זית קולים את הצנוברים כדקה ומעבירים לקערה בצד
ב. באותה מחבת עם השמן הנותר מטגנים את הבשר הבצל והפיטריות עם התבלינים תוך ערבוב עם מזלג בכדי שלא יווצרו גושים עד קבלת גוון אפור חום ומעבירים לקערה עם הצנוברים.
ג. לעיטור ולטעם
לאותה מחבת מוסיפים כף שמן זית ואת עגבניות השרי המחורצות ומטגנים עד התרככות
מוסיפים את עלי הרוזמרין ודקה נוספת מוסיפים את השום לעוד חצי דקה. מוציאים ומניחים בצד
3. לרוטב הקוקוטחינה
לקערה מכיניסים את כל החומרים ומערבבים היטב ובנמרצות עד סמיכות דקה יצא דק מדי הוסיפו מעט טחינה יצא עבה הוסיפו מעט מאוד מים וערבבו שוב מעבירים את הרוטב למחבת
לבישול של 3 דקות מוסיפים לו את הבצל והפיטריות וברגע שרותח מוסיפים לו את הבשר המטוגן לעוד 2 דקות ומוסיפים את הפסטה ומקפלים אותה היטב לחימום של 3 דקות
לסידור הצלחת
בצלחת מרק מסדרים כמות נדיבה פסטה עם רוטב קוקוטחינה
מעל מסדרים 3 עגבניות שרי וכן חלק מהרוטב שלהן מהטיגון
ובוזקים מעל בצל ירוק
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון