חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידה מרוקאית-"אל מחמר"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להכין את הפשטידה הזו כמנה בשרית . brלהוסיף למחית חזה עוף חתוך לקוביות קטנות אך יש לטגנם עם מעט שמן ואז להוסיף למחית.
פשטידה מרוקאית-"אל מחמר"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להכין את הפשטידה הזו כמנה בשרית . brלהוסיף למחית חזה עוף חתוך לקוביות קטנות אך יש לטגנם עם מעט שמן ואז להוסיף למחית.
הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
1 קופסאת שימורים אפונה וגזר
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
6 ביצים טריות
כף אבקת מרק עוף אמיתי
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית כרכום
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה עד להתרככותם.שמים את תפוחי האדמה בקערה ומועכים למחית,
מסננים את האפונה והגזר מהמים ומוסיפים למחית, מוסיפים את התבלינים, הפטרוזליה והביצים ומערבבים היטב. את העיסה מעבירים לתבנית פיירקס עגולה משומנת היטב ואופים בתנור בחום בינוני למשך כ- 40 דקות.
הפשטידה מוכנה , כשמכניסים קיסם לאמצע הפשטידה והוא יוצא יבש.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון