הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר טחון
2 ביצים טרופות
3 עגבניות בינוניות בשלות, מגוררות גס
1 בצל גדול, מגורר
1/4 כוס פטרוסלינון, קצוץ דק
2 כפות פירורי לחם
קורט קינמון טחון
אגוז מוסקט מגורר לפי הטעם
פלפל לבן לפי הטעם
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מרגרינה לשימון התבנית
תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני.
2.שמים את הבשר, הביצים, העגבניות, הבצל, הפטרוסילנון ופירורי הלחם בקערה גדולה ומערבבים לתערובת אחידה (מומלץ וכדאי מאוד לשים את זה בפודפרוססור, זה עושה הכל יותר טעים).
3. מתבלים בקינמון, במוסקט, בפלפל לבן, במלח ובפלפל שחור לפי הטעם ומערבבים היטב.
4. משמנים את התבנית ומשטחים בה את תערובת הבשר.
5. אופים כ-45 דקות, או עד שהפשטידה תשחים.
מגיש:
מקור: פשטידות/ קובי בר
שתף את המתכון
