חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים ואיכותי! br brבתיאבון 🙂
פשטידת בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים ואיכותי! br brבתיאבון 🙂
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר טחון
2 ביצים טרופות
3 עגבניות בינוניות בשלות, מגוררות גס
1 בצל גדול, מגורר
1/4 כוס פטרוסלינון, קצוץ דק
2 כפות פירורי לחם
קורט קינמון טחון
אגוז מוסקט מגורר לפי הטעם
פלפל לבן לפי הטעם
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מרגרינה לשימון התבנית
תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני.
2.שמים את הבשר, הביצים, העגבניות, הבצל, הפטרוסילנון ופירורי הלחם בקערה גדולה ומערבבים לתערובת אחידה (מומלץ וכדאי מאוד לשים את זה בפודפרוססור, זה עושה הכל יותר טעים).
3. מתבלים בקינמון, במוסקט, בפלפל לבן, במלח ובפלפל שחור לפי הטעם ומערבבים היטב.
4. משמנים את התבנית ומשטחים בה את תערובת הבשר.
5. אופים כ-45 דקות, או עד שהפשטידה תשחים.
מגיש: D.S.K
מקור: פשטידות/ קובי בר
שתף את המתכון