הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם מרגרינה
¼ כוס שמן זית
6 כרעי עוף טרי
3 ראשי שום מפורקים לשיניים בקליפתם
20 בצלצלים קטנים קלופים
מלח
פלפל שחור טחון טרי
1 כף דבש
3 ענפי רוזמרין
1 וחצי כוסות יין לבן יבש
אופן ההכנה
1. ממיסים בסיר את המרגרינה והשמן, מזהיבים את הכרעיים משני הצדדים, מעבירים לצלחת.
2. מוסיפים לאותו סיר את שני השום והבצלים ומזהיבים, מחזירים לסיר את העוף, ומוסיפים את יתרת המרכיבים, מביאים לרתיחה, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה כ - 30 דקות, עד שהעוף רך והרוטב מסמיך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
