חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת עוף בשומר, אפונה ויין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות. brערכים תזונתיים למנה: br330 קלוריות, 25 גרם חלבון, 21 גרם שומן, 10 גרם פחמימות, 20 מ"ג מגנזיום, br3 מ"ג ברזל, 400 מ"ג ויאטמין A .
קדרת עוף בשומר, אפונה ויין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות. brערכים תזונתיים למנה: br330 קלוריות, 25 גרם חלבון, 21 גרם שומן, 10 גרם פחמימות, 20 מ"ג מגנזיום, br3 מ"ג ברזל, 400 מ"ג ויאטמין A .
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעיים דל עוף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
½ כפית כורכום
½ כוס קמח
1/3 כוס שמן זית
1 בצל גדול, קצוץ דק
2 שני שום, קצוצות דק
4 גבעולי סלרי , קצוצים
2 גזרים, חתוכים לקוביות קטנות
2 פקעות שומר, חתוכות לאורך
¼1 כוסות יין אדום יבש
300 גרם אפונה קפואה
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מתבלים את הכרעיים במלח, פלפל וכורכום, מקמחים משני הצדדים ומנערים מעודפי הקמח.
מחממים ½ מכמות השמן בסיר כבד ומטגנים את הכרעיים , משני הצדדים עד הזהבה. מעבירים לצלחת. מוסיפים לסיר את יתרת השמן, השום והבצל, הסלרי והגזר ומטגנים 6 דקות.
מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים את השומר, יוצקים את היין ומביאים לרתיחה.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה ¼1 שעות. מוסיפים לסיר את האפונה, מכסים ומבשלים, על אש בינונית, 20 דקות נוספות .
טועמים ומשפרים תיבול. מגישים חם בעיטור פטרוזיליה קצוצה.
מגיש: amitsur
מקור: דר רלי אבל ידיעות אחרונות
שתף את המתכון