חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת ורדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרשם פשוט להכנה של ריבת ורדים מאת איריס גלזמן ממשתלת וונדי. חשוב להשתמש בוורדים מסוג כלאי התה, בעלי הפרחים הגדולים. מומלץ לא לרסס את הורדים כחודש לפני האסיף, כדי להבטיח שיהיו לנו מאכלים נקיים ובריאים. br
ריבת ורדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרשם פשוט להכנה של ריבת ורדים מאת איריס גלזמן ממשתלת וונדי. חשוב להשתמש בוורדים מסוג כלאי התה, בעלי הפרחים הגדולים. מומלץ לא לרסס את הורדים כחודש לפני האסיף, כדי להבטיח שיהיו לנו מאכלים נקיים ובריאים. br
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג של עלי כותרת שטופים ומיובשים.
2 ק"ג סוכר
2 כוסות מים
מיץ מ-1/2 לימון
1 כפית ג'לטין מומס (למי שאוהב ריבות סמיכות)
אופן ההכנה
1. מערבבים את עלי הכותרת עם ½ ק"ג סוכר ומשאירים בכלי מכוסה ליום אחד, מנערים מספר פעמים ביום.
2. מעבירים את התערובת לסיר עם שארית הסוכר ומוסיפים את המים והג'לי.
3. מבשלים על אש קטנה עד שהסוכר נמס כולו, מגדילים את האש ומרתיחים במשך 10 דקות או עד שמקבלים עיסה נוזלית סמיכה.
מגיש: יוסף ל
מקור: איריס גלזמן ממשתלת וונדי
שתף את המתכון