חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת עגבניות "תמר" פיקנטית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבת עגבניות שרי או רגילה מסוג תמר brעגבניה בשרנית מתאימה במיוחד וגם טעמה שולט
ריבת עגבניות "תמר" פיקנטית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבת עגבניות שרי או רגילה מסוג תמר brעגבניה בשרנית מתאימה במיוחד וגם טעמה שולט
הוראות הכנה
מרכיבים
1ק"ג עגבניות מסוג "תמר" שרי או רגילות
חצי לימון פרוס לפרוסות דקיקות
1 ק"ג סוכר
1 מקל קינמון
1/2כפית מלח
1/2 כפית צילי גרוס וכפית גדושה פלפל שחור גרוס עבה
1 פלפל אדום חריף (אופציונלי)
3 שיני שום קלופות ומעוכות (אופציונלי)
כפית שורש גינגר מגורד
1/2 כפית כמון
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה
1. עגבניות תמר שרי
2. מכניסים לסיר את העגבניות ושאר החומרים ומערבבים
3. מרתיחים על אש בינונית ומעבירים לאש נמוכה
4. מבשלים כשעה ומחצה בודקים סמיכות (מטפטפים כמה טיפות על השיש) באם האצבע
עוברת ונישאר סימן
5. מעבירים לצנצנת מעוקרת
*** מדהים בתבשילים, מדהים למאכל על ברוסקטה או כריבה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: עצמי
שתף את המתכון