הוראות הכנה
מרכיבים
1ק"ג עגבניות מסוג "תמר" שרי או רגילות
חצי לימון פרוס לפרוסות דקיקות
1 ק"ג סוכר
1 מקל קינמון
1/2כפית מלח
1/2 כפית צילי גרוס וכפית גדושה פלפל שחור גרוס עבה
1 פלפל אדום חריף (אופציונלי)
3 שיני שום קלופות ומעוכות (אופציונלי)
כפית שורש גינגר מגורד
1/2 כפית כמון
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה
1. עגבניות תמר שרי
2. מכניסים לסיר את העגבניות ושאר החומרים ומערבבים
3. מרתיחים על אש בינונית ומעבירים לאש נמוכה
4. מבשלים כשעה ומחצה בודקים סמיכות (מטפטפים כמה טיפות על השיש) באם האצבע
עוברת ונישאר סימן
5. מעבירים לצנצנת מעוקרת
*** מדהים בתבשילים, מדהים למאכל על ברוסקטה או כריבה
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
