חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג פרידה או אמנון מטוגנים בציפוי קרי אדום כורכום ותמר הינדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג פרידה או אמנון מטוגנים בציפוי קרי אדום כורכום ותמר הינדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג דגים מנוקים כגון פרידה, אמנון וכו'
6 כפיות אבקת קרי אדום
1 כף אבקת כורכום
2 כפות עיסת תמר הינדי
מלח
אופן ההכנה
1.מכינים משחה חלקה בכלי מאבקת הקרי האדום, אבקת הכורכום, ועיסת התמר הינדי, מלח ומעט מים.
2. מורחים את המשחה על כל חתיכות הדג ומשאירים במרינדה במשך 15 עד 20 דקות.
3. במחבת או בווק מחממים היטב 2 עד 3 כפות של שמן. כאשר השמן חם חם מוסיפים 4-5
חתיכות דג ומטגנים את הדגים משני הצדדים עד להזהבה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון