חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

https://youtube.com/watch?v=HtYA3tC_-Q0

טאגין עוף מרוקאי עוף בזיתים נוסח הרי המאגרב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל עוף מרוקאי בזיתים ועגבניות שילוב מדהים
טאגין עוף מרוקאי עוף בזיתים נוסח הרי המאגרב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל עוף מרוקאי בזיתים ועגבניות שילוב מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
טאגין עוף מרוקאי נוסח הרי המאגרב
מגישים עם קוסקוס.
חומרים
10 שוקי עוף
או 4 כרעיים
לרוטב:
200 גרם זיתים ירוקים דפוקים, (זן סורי) מגולענים
1/4 כוס שמן
4 עגבניות, מרוסקות
6 שיני שום, קצוצות
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
פפריקה מרוקאית חריפה
כורכום
1 כוס מים
4 לימונים כבושים קטנים, חתוכים לקוביות
אופן ההכנה
1.שמים בסיר את הזיתים, מכסים במים, מביאים לרתיחה, ומסננים. חוזרים על התהליך פעמיים נוספות.
2.מחממים בסיר את השמן, ומטגנים את העגבניות והשום 5 דקות. מוסיפים את הזיתים, ומתבלים במלח ופלפל שחור, בפפריקה ובכורכום. מוסיפים כוס מים, ומביאים לרתיחה. מכסים, ומבשלים על להבה נמוכה חצי שעה.
3.מוסיפים את הלימונים הכבושים, משפרים תיבול,
4.מכניסים את העוף ומבשלים שלושת רבעי השעה
5.מעבירים את העוף לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל250 מעלות עד השחמה כ 15 דקות
להגשה מסדרים את העוף על טאגין ומעליו שופכים את הרוטב כשהוא חם
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון