חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ממתק (נקניק) פירות יבשים מנצרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממתק אדיר וקל להכנה
ממתק (נקניק) פירות יבשים מנצרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממתק אדיר וקל להכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
1 קופסא של חלב מרוכז (משקל 397 גר')
1 חבילת ביסקויטים "פתי בר" שבורים
1 חופן קטן של כל אחד מהמרכיבים הבאים:
אגוזי פקאן שבורים קטן
פיסטוק
פירות יבשים:
משמש, תמרים, תאנים
כ-6 כפות קוקוס טחון (כתוספת לעיסה וגם לגלגל בו את "הנקניק")
אופן ההכנה
1.בקערה מערבבים תוך לישה את החלב המרוכז, הביסקויטים, פירות יבשים, אגוזים,
פיסטוק ומעט קוקוס טחון. לשים לקבלת עיסה בצקית. אפשר להוסיף עוד מעט
(1-2 כפות קוקוס).
2.מגלגלים את העיסה ל- 7 או 8 "נקניקים" ומצפים תוך כדי גלגול על קוקוס טחון,
3.מגלגלים על נילון נצמד ומקפיאים.
4.לפני השימוש להוציא מהמקפיא להפשיר מעט, לחתוך למנות (כ-35 חתיכות בכל "נקניק")
לשים או לא בתוך מנג'טים ולהגיש.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נאגוד
שתף את המתכון