חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה בעדשים ובצל נוסח לבנוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה בעדשים ובצל נוסח לבנוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס פסטה פסטה או מקרוני 75 גרם
1 כף שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
4 שיני שום קצוץ דק
1 כוס עדשים ירוקים מיובשים(שטופים)
6 כוסות מים
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפות עלי קוסברה או פטרוזיליה קצוצים לפיזור מעל
אופן ההכנה
1.מרתיחים מקרוני במים מומלחים למשך 8 דקות. מצננים ומסננים מוסיפים 1/2 כפית שמן זית מערבבים ומניחים בצד.
2. בסיר בינוני מחממים את שמן הזית מוסיפים בצל ומטגנים כ -4 דקות עד שהבצל מזהיב מעט מוספים את השום לעוד חצי דקה .
3.מוסיפים את העדשים הירוקים והתבלנים והמים ומבשלים על אש נמוכה כ 45 דקות.
4.מוסיפים את המקרוני ואת כוסברה/פטרוזיליה קצוצה. (שמור 1 כף כוסברה/פטרוזיליה לקישוט). מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות. מסירים מהאש. מקשטים עם כוסברה/פטרוזיליה הנותרים ומגישים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון