חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת צלי בשר ראש עם פול ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קדרה מהמעולים שהכרתי ודורש מינימום השקעה
קדירת צלי בשר ראש עם פול ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קדרה מהמעולים שהכרתי ודורש מינימום השקעה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג בשר ראש בקר, שטוף ונקי - חתוך לקוביות גדולות
2 שקיות פול ירוק קפוא (ניתן להליף בגרגירי חומוס 2 קופסאות)
4 פלפלי פפריקה יבשה חתוך לטבעות עבות
1 צרור עלי כוסברה, קצוצים או פטרוזיליה
3 שיני שום לחוצות
1 כף פפריקה מתוקה בשמן
1 כף פפריקה חריפה (לאוהבי חריף או עוד כף פפריקה מתוקה)
1 פלפל אדום חריף חתוך לטבעות
½ כפית כמון
קמצוץ ציפורן טחונה
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
מלח
אופן ההכנה
1. מחממים סיר עם 2 כפות שמן . מוסיפים את קוביות הבשר וסוגרים מכל הכיוונים.
2. מוסיפים מים חמים, עד לכיסוי ומביאים לרתיחה עדינה. במשך 30 הדקות ומנקים
את השומן והקצף שמצטבר מעל, עד שהנוזל נעשה שקוף.
3. מתבלים בכל התבלינים ומוסיפים את כל החומרים פרט לפול הירוק.
4. מכסים ומבשלים 5-6 שעות על אש נמוכה. מדי פעם בודקים את מצב הנוזלים
ומוסיפים במידת הצורך.
5. כחצי שעה לפני תום הבישול מוסיפים את הפול הקפוא
לבישול מהיר בסיר לחץ
חוזרים על אותן פעולות מבשלים כשעה ומחצה ולאחר מוסיפים את הפול הירוק ומצמצמים נוזלים
עד סמיכות רצויה כ 30 דקות לערך
תוספת אורז לבן ליד
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קמיליה
שתף את המתכון