חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון כבוש גרבדלקס Gravlaks
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי סלמון כבושים או סביצה בטעמים עדינים ועוקצניים מעדן
סלמון כבוש גרבדלקס Gravlaks
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי סלמון כבושים או סביצה בטעמים עדינים ועוקצניים מעדן
הוראות הכנה
מרכיבים
קילו וחצי-שניים של פילה סלמון או נתחי פילה
1/4 כוס שמן זית
100 גרם סוכר
50 גרם מלח גס
צרור קצוץ של שמיר
5 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ
חופן גרגירי קוסברה
חופן גריגירי חרדל
חופן גרגירי פלפל שחור גרוס גס
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. בתנית עם ניילון נצמד בתחתיתה וגולש מכל צד עד למחצית מפזרים את תערובת הסוכר
והמלח מעל הפילה סלמון, מוסיפים את השמיר והג'ינג'ר
2. על מחבת קולים מעט את תערובת התבלינים ומערבבים עם השמן זית
3. מפזרים ומדביקים על הסלומון את תערובת התבלין ושא החומרים
4. סוגרים הכל בניילון נצמד ומשרים למשך 48 שעות (עם משקולת מעל). בזמן הזה המלח והסוכר מוציאים מה שנקרא לסלמון 'את המיץ' והנוזלים האלה 'כובשים' את הסלמון.
להגיש קר לאחר שפורסים את הסלמון דק.
*** למשקולת ניתן להכניס מספר קופסאות שימורים לניילון ולהנחי מעל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: עצמי
שתף את המתכון