הוראות הכנה
מרכיבים
למאפה:
200 גרם משמש מיובש
200 גרם שזיף מיובש ומגולען
100 גרם צימוקים
50 מ"ל מיץ לימון
170 גרם דבש פרחי בר
להגשה:
700 גרם גלידת וניל
פקאן סיני
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום גבוה ( 200 צ. ), שמים בסיר את הפירות היבשים, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים בסיר מכוסה על אש בינונית, 10 דקות, עד שהפירות מתרככים. מסננים ומעבירים את הפירות לתבנית אפייה קטנה.
יוצקים על הפירות את הדבש, מיץ הלימון והקינמון, מערבבים ואופים 15 דקות.
להגשה : מניחים בגביע 2 כדורי גלידה, שמים מעל מעט מהפירות ורוטב הדבש שנוצר בתבנית, מקשטים באגוזי פקאן מסוכרים ומגישים.
מגיש:
מקור: המתכון מוגש באדיבות יד מרדכי
שתף את המתכון
