חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאייה ישראלית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחה שלמה בקדירה אחת, צבעונית וקלה להכנה. br
פאייה ישראלית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחה שלמה בקדירה אחת, צבעונית וקלה להכנה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעי עוף
בצל סגול קצוץ גס
1 פלפל אדום חתוך לקוביות גסות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות גסות
5 פטריות חצויות לשניים
1 עגבניה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות גדולות
3 כוסות אורז פרסי
5 כוסות מרק עוף
1 כוס אפונה קפואה מסוננת
כפית כורכום
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. בסיר רחב ונמוך מטגנים את כרעי העוף משני הצדדים עד שהם מזהיבים, מוציאים אותם ומניחים בצד.
2. מטגנים באותו סיר את הבצל והפלפלים ומערבבים כשתי דקות.
3. מוסיפים את הפטריות והעגבניות ומערבבים עוד דקה.
4. מוסיפים את האורז ומטגנים 2-3 דקות. מערבבים מידי פעם.
5. מניחים את הכרעיים בתוך האורז, מעל את האפונה ומוסיפים מים רותחים ותבלינים.
6. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות בסיר מכוסה.
אם האורז לא התבשל לגמרי וחסרים נוזלים בסיר אפשר להוסיף עוד 1/4 כוס מים רותחים ולבשל בסיר מכוסה עד שהנוזלים נספגים.
מגיש: יוסף ל
מקור:
שתף את המתכון