חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג אפוי בקבר (בסרקופג) מלח מעדן קל להכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג כגון סלמון, סי בס , לוקוס נאפה בשלמותו בשיטת "קבר מלח". המוזר שבשרו של הדג brהופך למתקתק brהמחמאות חבל"ז
דג אפוי בקבר (בסרקופג) מלח מעדן קל להכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג כגון סלמון, סי בס , לוקוס נאפה בשלמותו בשיטת "קבר מלח". המוזר שבשרו של הדג brהופך למתקתק brהמחמאות חבל"ז
הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג בגודל של לפחות ½2 ק"ג שלם ונקי.
2.5 ק"ג מלח גס (יחס קילו דג לקילו מלח)
2 ביצים החלבון בלבד יחס של 1 ק"ג מלח לחלבון
1/8 כוס מים
2 גבעולי תימין
1 לימון פרוס לפרוסות
5 שיני שום קלופות ומעוכות
2 כפיות פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
1.מערבבים את המלח חלבון הביצים והמים בקערה גדולה. מערבבים עם הידיים עד שנוצרת
עיסה לחה
2.מפזרים מצע צפוף של עיסת המלח על תבנית אלומיניום עם שוליים של 5 ס"מ יותר מגודל
הדג מכל הכיוונים ומפזרים על המצע מעט פלפל שחור ומעט עלי תימין.
3.מכניסים לבטן הדג עלים מגבעול תימין אחד את פרוסות הלימון שיני השום ומעט פלפל שחור
סוגרים את הבטן עם קיסמים.
4.מניחים את הדג על המצע מלח ומצפים את חלקו העליון בשכבת מלח עבה עד לקצה השיכבה
התחתונה לוחצים ומהדקים היטב.
5.מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180°c ל 45 דקות
6.מקררים 5 דקות ומפרקים את המלח עם פטיש שניצלים כולל עור הדג ומגישים
ונהנים ממעדן
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: צולם בפאוזה פונדק גלילי בשאר ישוב www.pausa-inn.co.il
שתף את המתכון