הוראות הכנה
מרכיבים
8 יחידות פילה אמנון
6 כפות חמאה מומסת או מחמאה
6 כפות מיץ לימון
1.5 כפיות שום כתוש
כפית מלח
4 כפות צלפים, סחוט
1 כפית אורגנו יבש
1/5 כפית פלפל גרוס עבה
המקום אמנון ב 13 משומנת-in. 9 x-in. אפייה צלחת. בקערה קטנה מערבבים את החמאה, מיץ לימון, אבקת שום ומלח, יוצקים מעל פילה. מפזרים צלפים, אורגנו ופפריקה.
אופים, חשף, ב ° 425 במשך 10-15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות במזלג.
פורסם ב מנות עיקרי
אופן ההכנה
1. בתבנית אלומיניום בינונית שופכים את החמאה שהומסה (להמיס במיקרו בחצי דקה)
2. מערבבים את יתרת החומרים יחדיו
3. מסדרים את הפילה כך שעור הפילה מוטה כלפי מעלה שופכים מעל את הרוטב
4. מכניסים לתנור שחומם ל 200 מעלות ל 10 -15 דקות
5. מוציאים לצלחות הגשה כשזה חם ומוזגים מעט מרוטב החמאה ומפזרים מעט צלפים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
