חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה דג אמנון אפוי בתנור ברוטב לימון וצלפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה דג אמנון ברוטב לימון נימוך רך ומדהים
פילה דג אמנון אפוי בתנור ברוטב לימון וצלפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה דג אמנון ברוטב לימון נימוך רך ומדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
8 יחידות פילה אמנון
6 כפות חמאה מומסת או מחמאה
6 כפות מיץ לימון
1.5 כפיות שום כתוש
כפית מלח
4 כפות צלפים, סחוט
1 כפית אורגנו יבש
1/5 כפית פלפל גרוס עבה
המקום אמנון ב 13 משומנת-in. 9 x-in. אפייה צלחת. בקערה קטנה מערבבים את החמאה, מיץ לימון, אבקת שום ומלח, יוצקים מעל פילה. מפזרים צלפים, אורגנו ופפריקה.
אופים, חשף, ב ° 425 במשך 10-15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות במזלג.
פורסם ב מנות עיקרי
אופן ההכנה
1. בתבנית אלומיניום בינונית שופכים את החמאה שהומסה (להמיס במיקרו בחצי דקה)
2. מערבבים את יתרת החומרים יחדיו
3. מסדרים את הפילה כך שעור הפילה מוטה כלפי מעלה שופכים מעל את הרוטב
4. מכניסים לתנור שחומם ל 200 מעלות ל 10 -15 דקות
5. מוציאים לצלחות הגשה כשזה חם ומוזגים מעט מרוטב החמאה ומפזרים מעט צלפים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון