הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה (לפי בחירה אישית)
1 קופסה טונה במים
300 גרם עגבניות שרי חתוכות לרבעים
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום כתושה
½ צ'ילי חריף קצוץ דק
8 עלי ריחן קצוצים דק
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מרתיחים בסיר גדול מים עם מלח, מבשלים את הפסטה לדרגת "אל דנטה" לפי ההוראות של היצרן, מסננים ושומרים בקערה.
מחממים במחבת 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום ומערבבים.
ממשיכים לטגן כדקה נוספת. מוסיפים את הריחן והצ'ילי ומוסיפים לטגן כ-2 דקות.
מסננים את המים מן הטונה ומוסיפים את הנתחים למחבת ומיד לאחר מכן את עגבניות השרי החתוכות. מבשלים כ-3 דקות ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל.
מערבבים עם הפסטה ומגישים חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מתכוני סטרקיסט
שתף את המתכון
