חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת לחי (ספק) עגל בגרגירי חומוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל מהמם בטעמו ויופיו
קדרת לחי (ספק) עגל בגרגירי חומוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל מהמם בטעמו ויופיו
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים
2 ק"ג בשר לחי עגל, שטוף ונקי - חתוך לקוביות גדולות
½ קילו חומוס שהושרה במים לילה קודם או 3 קופסאות גרגירי חומוס
4 פלפלי פפריקה יבשה חתוך לטבעות עבות
1 שורש סלרי חתוך לקוביות דקות
3 גזרים חתוכים לטבעות עבות
3 שיני שום לחוצות
1 כף פפריקה מתוקה בשמן
1 כף פפריקה חריפה (לאוהבי חריף או עוד כף פפריקה מתוקה)
1 פלפל אדום חריף חתוך לטבעות
½ כפית כמון
קמצוץ ציפורן טחונה
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. מחממים סיר עם 2 כפות שמן . מוסיפים את קוביות הבשר וסוגרים מכל הכיוונים.
2. מוסיפים מים חמים, עד לכיסוי ומביאים לרתיחה עדינה. במשך 30 הדקות הבאות מנקים
את השומן והקצף שמצטבר מעל, עד שהנוזל נעשה שקוף.
3. מתבלים בכל התבלינים ומוסיפים את כל החומרים כולל החומוס
4. מכסים ומבשלים 3 שעות על אש נמוכה. מדי פעם בודקים את מצב הנוזלים ומוסיפים
במידת הצורך.
לבישול מהיר בסיר לחץ
חוזרים על אותן פעולות מבשלים כשעה ומחצה ומצמצמים נוזלים
עד סמיכות רצויה כ 30 דקות לערך
תוספת אורז לבן ליד
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קמיליה תמונה - קיצי https://www.kisi.co.il/
שתף את המתכון