חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק חרירה מרוקאי בסיר בישול איטי(ספינת המרקים המרוקאים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בכל בית של יוצאי העדה הצפון אפריקאית תוכלו למצוא ביום שישי בצהריים brמרק חרירה מקורו של המרק הוא למעשה תבשיל של כל מה שנותר מאמצע השבוע brמבושל כמרק קדרה. brלכל משפחה יש את המתכון הסודי שלה להכנת חרירה אני הבאתי את זה של שכנתי brאהבתי טעים ומשביע
מרק חרירה מרוקאי בסיר בישול איטי(ספינת המרקים המרוקאים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בכל בית של יוצאי העדה הצפון אפריקאית תוכלו למצוא ביום שישי בצהריים brמרק חרירה מקורו של המרק הוא למעשה תבשיל של כל מה שנותר מאמצע השבוע brמבושל כמרק קדרה. brלכל משפחה יש את המתכון הסודי שלה להכנת חרירה אני הבאתי את זה של שכנתי brאהבתי טעים ומשביע
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר חתוך לקוביות גדולות (חזה או ראש)(לא חובה)
2 חתיכות רגל (לא חובה)
2 כפות שמן זית
2 בצלים
1 כוס של עדשים חומים
2 כפות אבקת מרק עוף
4 עגבניות חתוכות לקוביות
½ צרור עלי כוסברה
½ צרור עלי פטרוזיליה
1 כוס חומוס מושרה במים למשך לילה
1 כוס אטריות דקות
4 גבעולי סלרי קצוצים
1 כף כרכום
1 כפית זנגוויל טחון (אבקה)
אופן ההכנה
1.בסיר גדול מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל עד שיזהיב.
מוסיפים את הבשר וסוגרים מעט
2.מוסיפים את הסלרי הקצוץ ואת החומוס וממשיכים לטגן
מעט.
3.מעבירים את הכל לסיר הבישול האיטי ומוסיפם את הכוסברה והעגבניות .
מוסיפים 8 כוסות מים
4.בכוס מים רותחים מערבבים היטב 2 כפות אבקת מרק כף כורכום וכפית של ג'ינגר ומערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה ומוסיפים לסיר מרק עוף. מתבלים בכפית מלח ומעט פלפל שחור גרוס עבה מכסים את הסיר ולהביא לרתיחה על HIGH מבשלים עד שהנוזלים מבעבעים כ שעתיים. מורידים את הסיר AUTO לשעה וחצי נוספות
5. כשהבשר כבר רך מוסיפים את האיטריות ל- 30 דקות נוספות
6.לפני ההגשה מערבבים בכוס מים קרים 2 כפות קמח, מוסיפים למרק ומבשלים תוך עירבוב עוד 10 דקות עד שהמרק יסמיך.
***מומלץ להגיש עם רבע לימון ליד ולסחוט לפני האכילה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון